آیا می خواهید یاد بگیرید چگونه قهوه ترک درست کنید ؟ این یک نوشیدنی منحصر به فرد از روش پخت و پز آن گرفته تا پذیرایی و نوشیدنی استهنگام تهیه این دستور تهیه آسان قهوه ترک  ، عاشق آن بوی در خانه خود خواهید بود من باید به شما هشدار دهم: اعتیاد آور است!

طرز تهیه دستور تهیه قهوه ترکی در گلدان قهوه مسی و سرو آن در فنجان های کوچک سنتی

قهوه ترک چیست؟

اولین چیزی که باید روشن کنیم این است که ترک ه دانه های قهوه خود را ندارددانه های قهوه عربی ریز خرد شده و برای تهیه قهوه از آن استفاده می شوداین بیشتر از پخت و پز است تا دم کردن در حالی که اصطلاح قهوه ترک  به روش تهیه قهوه اشاره دارد ، باید به شما بگویم که مانند دانه های قهوه معمولی شما نیستآنقدر ریز است که فکر می کنید وقتی برای اولین بار آن را می بینید پودر کاکائو استقهوه زیر زمینی در یک قابلمه مخصوص قهوه بنام cezve یا جذوه با آب و شکر (اختیاری) ترک ب می شود و بیش از کمترین گرما یا به طور سنتی روی ماسه های گرم داغ می شود.

شما در آخر با یک قهوه ضخیم و خوشبو که عطر و بوی قوی دارددر فنجان های قهوه کوچک ترک  سنتی با فوم های زیادی در بالا سرو می شودبسیار مهم است که بتوانید به اندازه کافی کف داشته باشید ، این نشان می دهد که شما چقدر هنر قهوه سازی را می شناسید.

در مورد سرو کردن ، قهوه ترک روش سنتی خود را داردهمیشه همراه با یک لیوان آب و چیزی شیرین مانند دلمه های ترک  یا شکلات در کنار آن سرو می شود.

مرتبط

دستور تهیه شیرینی خانگی

از آسیاب کردن تا پخت و پز و سرو این قهوه ، مانند یک مراسم خاص استاین نوشیدنی ویژه روشی برای معاشرت برای مردم ترک ه استبیشتر از خوردن یک غذای خوب لذت می بردبرخلاف 

چای ترک  ، قهوه ترک  راهی برای فریب خود و یا میهمانان محسوب می شود.

 

مواد لازم قهوه ترک ه

این یک دستور قهوه فوق العاده آسان با دو یا سه ماده استتو نیاز داری:

  • اب
  • قهوه زمین
  • شکر ، اختیاری

طرز تهیه قهوه ترک  در جذوه

تهیه این قهوه در یک قهوه قهوه ترک در خانه هنگام انجام این مراحل آسان بسیار آسان است.

ابتدا قهوه و آب را با هم مخلوط کنیدبا استفاده از یک قاشق چایخوری ، قهوه ریز خرد شده خود را با آب سرد در یک قابلمه قهوه ترک مخلوط کنید ، به آرامی تا زمانی که خوب ترک ب شودنسبت قوام مطلوب 1 فنجان قهوه آب سرد و 2 قاشق چایخوری قهوه زمین است اگر می خواهید قهوه شما شیرین باشد ، قهوه را به همراه قهوه و آب اضافه کنیدپس از پختن قهوه ، هرگز آن را اضافه نکنید

همیشه باید از میهمانان خود بپرسید که چای قهوه آنها را دوست داردگزینه های ممکن به شرح زیر است:

  • بدون شیر (بدون قند اضافه شد)
  • با شکر کمی (اضافه کردن sugar شکر مکعب)
  • کمی شیرین تر (اضافه کردن 1 عدد شکر مکعب)
  • فوق العاده شیرین (اضافه کردن 2 حبه شکر)

اندازه گیری در اینجا برای یک فنجان قهوه استاگر بیشتر از یک نفر قهوه درست می کنید و همه دوست دارند قندهای مختلفی داشته باشند ، قهوه خود را جداگانه درست کنید.

دوم ، قابلمه قهوه را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید برای مدتی پخته شود ، دو یا سه بار به آرامی هم بزنیدهنگامی که درست جوش آمد و کف ها بلند شدند ، آن را از روی حرارت برداریدبا استفاده از یک قاشق چایخوری ، کفها را در هر فنجان قهوه ترک  به اشتراک بگذاریددوباره به گرما برگردانید و هنگام جوش آوردن آن را برداریدقهوه را داخل فنجان ها بریزید.

 

چگونه می توان قهوه ترک را بدون جذوه تهیه کرد

جذوه  قهوه ترک  به نام جذوه یا cezve جذوه  ایده آل برای تهیه این قهوه ویژه استاین سنت به طور سنتی از مس ساخته شده است ، اما جذوه  های استنلس استیل ، سرامیک یا حتی شیشه نیز امروزه نیز رایج استنگران نباشید اگر سزو یا جذوه سنتی نداریدیک قابلمه کوچک نیز خوب کار می کند.

مطالب مفید

  • راهنمای خرید قهوه؟

  • بهترین قهوه چیست؟

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها