تهیه فنجان کامل قهوه تازه با رست  خانگی قهوه ، آسان ، راحت و مقرون به صرفه استوجود دارد روش های بی شماری برای دانه های قهوه برشته سبز ، اما برای کسانی که به دنبال یک سرگرمی جدید هیجان انگیز در خانه مثل آتش، کسانی از گام گذاشتن در ماجراهای عطر و طعم از مزه قهوه تخصص های مختلف هر روز، یک خانه اتوماتیک دستگاه بو دادن دانه های باعث می شود این ماجراجویی آسان و در دسترس.

دو نوع رست  وجود دارد: Roasts Bed Fluid  مانند  مدل FreshRoast SR و 

Nesco جدید شبیه به پوپهای ذرت بو داده است و دارای یک محفظه رست  شیشه ای است که باعث می شود هنگام رسیدن دانه  به رست  دلخواه ، چرخه تماشای آن را متوقف کنید. مرحله؛ طبل Roaster  مانند Behmor 1600 Plus  و Gene Café دارای طبل صفحه نمایش فی بزرگتری هستند که دانه  را هنگام خنک شدن می 

چرخانند و می 

ریزند .

کلیه تجهیزات خانگی جهت پخت و پز خانگی که در Burman Cafe Traders حمل می شود دارای کیفیت عالی است ، فقط حجم ها و مکانیسم های مختلفی برای پاسخگویی به نیازهای مختلفرست  های بستر سیال بسیار محبوب هستند زیرا قیمت کمتری دارند و در یک سرعت متوسط ​​7-20 دقیقه می توانند دسته ای متوسط ​​را بو داده و تمیز و نگهداری آنها به راحتی انجام شودما SR500 را به newbies توصیه می کنیم و در مورد مزایای این دستگاههای با کاربرد خانوادگی آسان ، مقاله خاصی داریم.

رست  درام اجازه می دهد تا دسته های بزرگتر و دانه ی رست  به طور یکنواخت و مداوم بیشتر باشد و بیشتر از کلوچه های بستر سیال ساده کنترل بیشتری را در اختیار دارندآنها همچنین به طور قابل توجهی گران تر هستند ، اما گزینه خوبی برای هر کسی است که بخواهد تعدادی از دانه ی تازه تازه شده خود را به اشتراک بگذارد یا بفروشد (اما لطفا توجه داشته باشید که هیچ یک از رست  های خانگی برای رست  کردن تجاری در مقیاس بزرگ طراحی نشده اند).

برای هر نوع رست  ، مراحل اساسی مشابه هستند:

 

پر کردن رست :

برای کسب بهترین نتیجه ، همیشه رست  رست  را با همان اندازه دانه های قهوه سبز پر کنید (اندازه گیری آن از رست  تا رست  متفاوت است ، حدوداً در وزن 2.5-6 اونس با وزن در FreshRoast و 10-16 اونس در ژن / بهمور است).

با داشتن یک رست  بستر سیال ، هرچه قهوه بیشتری برشته شوید ، داغ تر می شودبا این حال ، بیش از حد قهوه در هر دسته ممکن است باعث شود که رست  ناهموار شود و رست  بیش از حد گرم شودتوصیه می کنیم همیشه در دستورالعمل های سازنده بمانیدبا رست  طبل ، هر چه قهوه کمتری بخورید ، داغ تر می شود و زمان رست  سریعتر می شودتوصیه می کنیم قهوه خود را دقیقاً وزن کنید تا به نتایج مطلوبی برسید.

تنظیم زمان یا پروفایل:

دانستن اینکه دانه  چه مدت باید بو داده شود ، یک عمل است - قهوه های مختلف نیازهای مختلفی دارند و هر دستگاه منحنی بی نظیری مخصوص به خود را دارداما هر دستگاه تنظیمات متنوعی دارد - هر مدل برای کنترل تنظیمات رویکرد متفاوتی دارد و توصیه می کنیم راهنمای کاربر مناسب را 

که در زیر ذکر شده است بخوانید برای هر رست  خانگی ، توصیه می کنیم یک ژورنال Roasting Notes را حفظ کنید تا از ثبات آن اطمینان حاصل شود.

تماشا و گوش دادن:

دانه های قهوه سبز به تدریج زرد می شوند ، سپس قهوه ای می شوند ، سپس با پیشرفت رست  آنها سریعتر تیره می شوند تا سیاه شوندبوی دلپذیر بتدریج از رست  بیرون می رود ، اگرچه رست  بیش از حد از بین برود ، تیز می شود و به طرز محسوسی سوزش و دودی می شود.

حبوبات طی فرآیند بو دادن دو بار پاپ یا "شکاف" می شوندبرای بسیاری از رست  های خانگی ، با گوش دادن به این ترک ها ، قضاوت در مورد صحیح سطح رست  آسان استبرای اکثر دانه  ها معمولاً هدف ما از یک رست  متوسط ​​است که می تواند بین "اولین ترک" و "ترک دوم" باشد - هر چیزی قبل از ترک اول توسعه نیافته باشد ، بعد از ترک دوم یک رست  تیره خواهد بود و طعم های دودی برتری خواهند داشت. تفاوت های ظریف منحصر به فرد قهوه های ویژه درباره طیف سبک های قهوه بو داده قهوه بیشتر بخوانید ، یا اگر احساس می کنید هنوز به اطلاعات بیشتری در مورد نحوه قضاوت در مورد آماده بودن رست  نیاز دارید ، "خانه قهوه رست  کردن برای مبتدیان" را بخوانید .

برای

خرید قهوه به این سایت مراجعه کنید


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها